Winschoten NVTG

Locatie

Aan de rand van Vliegveld Hilversum op de grens tussen Hilversum en Loosdrecht ligt het paardensportcentrum dat vroeger bekend stond als "Tante Roos". Veel jeugd uit de omgeving maar ook ver daarbuiten heeft op deze manege kennis gemaakt met de ruitersport. Sins eind 2012 zwaaien Hanneke en Jan Peter van Hezel hier de scepter. In de afgelopen maanden is er heel veel werk verzet op het bedrijf in zijn oude glorie te herstellen en het bedrijf draait inmiddels weer volop. Klik hier voor meer informatie over de Hilversumse Pony en Paardenclub.

Waar vindt u ons?

Klik hier vooor het adres en de routebeschrijving.

Winschoten NVTG

Jan Peter van Hezel

Jan Peter van Hezel, hoog geplaatst in door de KNHS georganiseerde samengestelde wedstrijden, is gediplomeerd men-instructeur en hij kan u op prettige wijze begeleiden naar het Koetsiersbewijs. Of u zich straks wilt storten op de wedstrijdsport of uitsluitend recreatief wilt mennen, u leert de kneepjes van het mennen snel en veilig !
Maar daar houdt het niet mee op: voor alle facetten van de mensportbegeleiding kunt u bij hem terecht. Van adviezen bij aankoop van een paard, beleren van paarden en corrigeren van aangeleerde ondeugden tot aan hulp bij het voorbrengen van uw paard voor een keuring..