Winschoten NVTG

Onder het zadel

Dressuur onder het zadel is de basis van bijna alle disciplines van de hippische sport. Ook een paard dat voor de mensport wordt ingezet heeft er baat bij regelijkmatig onder het zadel bereden te worden. Hanneke, hier op een 3-jarige Fries die beleerd moest worden, is een ervaren pikeur die U en uw paard kan begeleiden in de rijkunst. Gewoon rijlessen? in de uitstekende lapjesbak van bijna olympische afmetingen kunt u prefecte rijlessen krijgen. En voor de kleintjes zijn er natuurlijk de ponylessen. Kijk hiervoor op onze aparte homepage van de Hilversumse Ponyclub

Winschoten NVTG

De Hilversumse Ponyclub

De Hilversums Ponyclub is een gezellige manege en menschool met vriendelijke pony's, een leuke sfeer, veel activiteiten en natuurlijk lessen in het ponyrijden en mennen voor kinderen en volwassenen. Tevens geven wij ook speciaal aandacht aan de omgang met paarden en pony's, bijvoorbeeld onze speciale knuffellessen voor de wat angstige kids.

Winschoten NVTG

Pony en Paardrijlessen met Hanneke

Hanneke is een fanatiek amazone en een enthousiaste, gediplomeerde instructrice. Ze leidt paarden graag op om hoger in de sport te kunnen gaan lopen en leert anderen hoe ze hun rijden kunnen verbeteren.
Maar tevens kan ze uitstekend les geven aan die kleinste ruiterenthousiasten.