Winschoten NVTG

Mencursus

Jan Peter van Hezel begeleidt u snel en plezierig naar het Koetsiersbewijs. Na een korte theoretische instructie en de start aan een mentoestel, gaat u al snel "op de bok" . Dit kan met uw eigen paard en rijtuig, maar als u daar niet over beschikt, dan met paard en rijtuig van Jan Peter.

Winschoten NVTG

Het Koetsiersbewijs

De organisatie en het afnemen van het koetsiers-examen is in handen van een onafhankelijk instituut de Stichting Rijvaardigheids-bewijzen Recreatieruiters  SRR.

Orun-Instructeur.

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS) verzorgt cursussen voor de Stichting Opleiding Ruiter Unie Nederland (ORUN). Een behoorlijk zware opleiding die u ervan verzekert dat u optimaal begeleid wordt  Wilt u nalezen wat de opleiding tot zo'n instructeur inhoudt klik dan op deze link naar de KNHS  Jan Peter van Hezel is een door de KNHS opgeleide mensinstructeur !

Winschoten NVTG

Menlessen

De Menlessen worden in groepjes van drie cursisten gegeven, maar ook individueel les is goed mogelijk. U leert snel het op- en aftuigen, de veiligheidsaspecten die bij de mensport horen, maar ook de basis- lessen van hoe een paard reageert op uw instructies en hoe op de buitenwereld.

Winschoten NVTG

Opfriscursus

Ook als u al langer aangespannen rijdt, verdient het aanbeveling af en toe onder leiding van een bekwaam instructeur een "opfris " lesje te nemen. Er sluipen al gauw gewoontes in, vooral als veel met hetzelfde paard gemend wordt, die kunnen leiden tot onveiligheden.

Winschoten NVTG

Kosten

Een Menopleiding kost slechts €595.00
Aanmelden kan door uw naam, adres en telefoonnummer in een mailtje te zetten en wij nemen contact met u op