Winschoten NVTG

Beleren

Heeft u een paard dat nog niet voor de wagen gelopen heeft, helpen wij u daar graag mee. Gedurende de eerste 3 weken blijft het paard bij ons en wordt er elke dag mee gewerkt: longeren, aan de lange lijnen, onder het zadel . Dan wordt het paard vertrouwd gemaakt met het tuig en met een wagen. Op een verantwoorde manier laten we het dier kennis maken met het verkeer. Graag betrekken wij u bij de africhting van uw paard. U kunt elke dag samen met ons aan de slag met het paard, want uiteindelijk moet er een vertrouwensband tussen koetsier en paard ontstaan.

Winschoten NVTG

Corrigeren

Als u problemen heeft met uw paard, dan kunt u ook bij Jan Peter van Hezel terecht. Samen met u analyseren we het probleem en gaan een opvoedingstraject in met het doel dit te corrigeren.

Winschoten NVTG

Longeren

Longeren is een onmisbaar instrument voor het beleren, corrigeren en trainen van uw paard. Wij geven uitgebreide longeerlessen die u in staat zullen stellen de houding en gangen van uw paard volgens uw ideeën te bereiken en een team met uw paard te vormen..